Hoppa till sidans innehåll

Debatt: Angående Kpiststopp

09 FEB 2013 21:25
Hej Skyttekamrater och då främst kpistskyttar.
  • Uppdaterad: 11 FEB 2013 21:22

Har sett att efter att remissen för lagändring av tillstånd för att civila skyttar INTE ska få inneha automatvapen längre än till 2019 och med inskränkningar redan  från 2014, har det dykt upp massor av protestlistor att sända till polisen.

 

Sluta med detta ty de är ej påverkbara av våra synpunkter, då det är de som har legat bakom detta en längre tid, med att tolka Vapenlagen som de själva vill, och ser alla skyttar inte endast kpistskyttar, utan alla skyttar och jägare med vapen som suspekta personer.

 

Ty om vi lusläser remissen från utredaren så kommer det nästa omöjligt för alla att inneha vapen. De enda som ska få ha vapen i fortsättningen är Polis. Som dessutom använder Dum-Dum kulor i sina vapen, vilket enligt Genevekonventionen INTE FÅR ANVÄNDAS I KRIG, men här gäller inte några EU-lagar

 

Men de som bestämmer i denna vapenfråga är ju Riksdagen så vår möjlighet är att PÅVERKA ALLA RIKSDAGSMÄN inom våra respektive närområde.

 

Fråga varför en av världens strängaste vapenförvaringar ej räcker till?

 

Varför inte stoppa all införsel av illegala vapen först innan de går på de som de har kontroll över.

 

Be att få ut en redovisning hur många civila kpistar det stulits under de 20-senaste åren?

 

Försök också påverka journalister att ta reda på vad en kpist är, eftersom det vid varje väpnat rån står i tidningen att bovarna hade kpist och när man sedan ser bilder så är det till 100% Mp3 – Kalisnikov eller andra illegala vapen, och är det kpistar är det sådana som svenska armen skänkte till baltstaterna för att användas vid bildande av hemvärn som återkommit genom smuggling.

 

Fråga också om regeringen i framtiden har för avsikt att se till att Sverige i fortsättningen ej skall kunna deltaga vid EM – VM och os?

 

 

Med vänlig hälsning Kjell Nilsson.

Lesjöfors 2013-02-09 

 

 

 

,

Inbjudan & Resultat
Nyheter & Tips
Skicka in här

  This is a mailto link


 Bo Knoblauch
070-769 78 30  

Administratör

Skyttesport Värmland


Annonser

 

 

 

skytteserv rund_1