Hoppa till sidans innehåll

Aktivitetsavgiften

11 DEC 2010 19:55
Inför 2011 förändras rutinerna för aktivitetskortet och du som skytt ska inte längre betala din avgift till SvSF utan till din förening.
  • Skapad: 11 DEC 2010 19:55

Istället för att kansliet skickar ut ett inbetalningskort ska du som skytt vända dig till din förening. De ska lägga in dig i sitt medlemsregister i IdrottOnline och samtidigt ta emot pengar för din aktivitetsavgift. Sedan kommer kansliet att skicka ut ett kort till dig samt en faktura till föreningen för de skyttar som löst aktivitetskortet.

Detta betyder att du inte ska betala in pengar till SvSF för aktivitetskortet samt att du heller inte får ett inbetalningskort. Du som skytt måste själv se till att du löser kortet hos din förening. Om du är medlem i fler föreningar går du till den förening som du vill ska stå som huvudförening på ditt kort. Se till att även lämna din e-postadress till föreningen så får du själv ett inlogg och kan se alla dina uppgifter som finns registrerade.

Även numret på aktivitetskortet kommer att ändras.

 

1 november är brytdatum, vill du lösa kort innan dess gäller detta:

Aktivitetskortet är en obligatorisk individuell avgift för skyttar som är 15 år och äldre som deltar i tävling där två eller flera föreningar deltar. Undantagna är Svenska Dagbladets riksskyttetävling, Värmlandsserien kpist och Skyttiadens föreningsomgång.

2011 års aktivitetsavgift är 250:- för seniorer och 125:- för juniorer. Junior är skytt född 1991 och senare. För ungdom född 1996 eller senare är avgiften ej obligatorisk.

SvSF:s aktivitetskort har kopplingar till diverse förmåner och du får även magasinet Svensk Skyttesport. Så även om din tävlingssäsong börjar framåt vårkanten är det viktigt att vara med från årsskiftet så att du får Skyttesport och andra fördelar från årets start.

 

VÅR SAMARBETSPARTNER 2011

Scandic

 

 
Uppdaterad: 2010-10-25 08:21
Skribent: Sussie Svedlund

 

 
Skribent: Bo Knoblauch
Inbjudan & Resultat
Nyheter & Tips
Skicka in här

This is a mailto link 

 


Värmlands Skyttesportförbund

Årsmöte

Inbjudan

11 Mars kl 19,00

Hv Gården Karlstad

 


skytteonline
 

Vi kopplar ihop skyttar!

"Live" Tävling & Träning


Bo Knoblauch
070-769 78 30  

Administratör

Skyttesport Värmland


Annonser

 

 

 

skytteserv rund_1