Hoppa till sidans innehåll

Påminnelse: Föreningsrapport 2012 senast 31 December

30 DEC 2012 23:00
Nu är det tid att lämna Föreningsrapporten för verksamhetsåret 2012. Det görs på föreningens hemsida i IdrottOnline (IOL). Observera att sista dag för rapportering är den 31 december 2012.
  • Uppdaterad: 30 DEC 2012 22:59

För att Föreningsrapport för 2012 ska bli korrekt, ska alla medlemmar läggas in i medlemsregistret som aktiva med namn och fullständigt personnummer. Observera att ALLA föreningens medlemmar ska rapporteras – inte bara de som löst tävlingslicens.

Manualer för hur rapporteringen går till hittar du om du klickar här. Under rubriken Manualer finns Föreningsrapporten - Förening.


Tänk på att VARJE medlem har betydelse för förbundets ekonomi. De siffror ni rapporterar är grund för storleken på våra statsbidrag samt bidragen till våra SDF. Detta påverkar i sin tur vad vi kan göra för er och för svenskt skytte.

 

Samtliga frågor som finns på sidan ska fyllas i. Har ni ingen siffra så skriver ni en nolla ”0” för att kunna skicka in rapporten. Kontrollera att de adresser som anges till föreningen och dess funktionärer är korrekta i IdrottOnline. Dessa uppgifter ligger bl a till grund för våra utskick och till information på SvSF:s hemsida. Skapa även rollerna ordförande, sekreterare och kassör med namn och adress.

 

Organisationsnummer

Riksidrottsförbundet, RF, kräver att samtliga föreningar ska ha ett organisationsnummer. Det är endast de föreningar som har detta nummer som ”räknas”. För de föreningar som ännu inte uppgivit ett organisationsnummer vill vi påminna om att detta måste göras snarast. Blankett för ansökan om organisationsnummer finns på www.skatteverket.se. Mer hjälp om det finns att läsa här.

 

 

 

Inbjudan & Resultat
Nyheter & Tips
Skicka in här

This is a mailto link 

 


Värmlands Skyttesportförbund

Årsmöte

Inbjudan

11 Mars kl 19,00

Hv Gården Karlstad

 


skytteonline
 

Vi kopplar ihop skyttar!

"Live" Tävling & Träning


Bo Knoblauch
070-769 78 30  

Administratör

Skyttesport Värmland


Annonser

 

 

 

skytteserv rund_1